Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Nejrozšířenější nabídka kultur od světových výrobců na českém trhu.

Danisco


 

Kultura roku 2018
ALP D 500 l

ALP D na 500 l

 

 

Koření nejen do sýrů.

 

 

 

Sledujte nás i na facebooku



Přátelský e-shop

NOVINKY

arr3Zajímavé odkazywww.domacimlekar.com - České stránky s velkým množstvím velmi užitečných a zajímavých...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena 9,00 Kč (0,38 EUR)
Skladem
Cena 9,00 Kč (0,38 EUR)
Skladem
Cena 15,00 Kč (0,64 EUR)
Skladem

ZBOŽÍ V AKCI

Cena 15,00 Kč (0,64 EUR)
Skladem
Cena 469,00 Kč (19,96 EUR)
Skladem
Cena 2 400,00 Kč (102,12 EUR)
Skladem

KONTAKTY

Vojtěch Toms
Toulovcovo nám. 1163
570 01 Litomyšl
tel: +420 604 446 680
vojtech.toms@gmail.com
IČO: 03730948 DIČ:8605040059

ANKETA

Jakého dopravce preferujete?

Česká pošta 44% DPD 23% PPL 24% Geis 9%

Mohlo by se hodit:

Facebookové stránky
komunity
lidí
vyrábějící sýry

Výroba sýra

 


Jezdecké potřeby

 

www.domacimlekar.com



Mlékárenské kultury / Směsné kultury

Nejprodávanější produkty v kategorii

 
IOTA Ca DL1 na 200l mléka 195,00 Kč (8,30 EUR)
IOTA Ca DL3,5 na 350-700l mléka 514,00 Kč (21,87 EUR)
Řadit podle 
Výrobce  

IOTA Ca DL3,5 na 350-700l mlékaempty
Velmi aromatická kulturu se specifickou chutí a zastoupenými kmeny pro výrobu typického francouzského Camembertu.   Jedna z nejlepších kultur, která dodává sýrům s bílou plísní tu pravou chuť Francie.

Cena 514,00 Kč (21,87 EUR)

Není skladem
Nejprodávanější produkt

Iota Reblochonempty
IOTA REBLOCHON 2 Kompletní okyselující směs kultur pro aromatický francouzský sýr Reblochon. Název tohoto sýru je odvozen od francouzského slova Reblocher - neboli znovu zatahat krávu za vemeno. Sýr

Cena 188,00 Kč (8,00 EUR)

Skladem
Novinka

KAPPA 3 - kompletní směs DL 3,5 na 150 - 300 litrů mlékaempty
Kompletní směs mezofilních,ter a propionových bakterií určených pro lisované dohřívané sýry. Používá se pro typické sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkas - malý Gruyére,

Cena 445,00 Kč (18,93 EUR)

Není skladem

IOTA 4 - Tomme, 200lempty
Směs mezofilních a termofilních bakterií, Enterokoky a mikrokoky   Použití: měkké zrající sýry s krémově zbarvenou kůrkou a dobrým prozráváním sýry typu Tomme a tradiční lisované sýry   Na 100

Cena 215,00 Kč (9,15 EUR)

Skladem
Novinka

IOTA Ca DL1 na 200l mlékaempty
Velmi aromatická kulturu se specifickou chutí a zastoupenými kmeny pro výrobu typického francouzského Camembertu.   Jedna z nejlepších kultur, která dodává sýrům s bílou plísní tu pravou chuť Francie.

Cena 195,00 Kč (8,30 EUR)

Skladem
Nejprodávanější produkt

IOTA CL1 kozí a kravské sýry - DL1 na 100l mlékaempty
Směs mezofilních a termofilních kultur, 3 kvasinek a Geotrichum Candidum. Pro tvarohové sýry, barva sýrů krémová později až do šeda. Kompletní směs pro výrobu sýrů typu St. Marcellin, Picodon,

Cena 195,00 Kč (8,30 EUR)

Skladem

IOTA CL2 Kozí sýry DL1 na 100l mlékaempty
Směs mezofilních a termofilních kultur a Geotrichum Candidum. Pro tvarohové sýry, sýry mají bílou barvu. Kompletní směs pro výrobu sýrů typu St. Marcellin, Picodon, Charollais, Rigotte, Crottin - sýry

Cena 195,00 Kč (8,30 EUR)

Skladem

IOTA M (Munster) DL1 na 200l mlékaempty
Kompletní směs pro sýry typu Munster. Typická kultura pro sýry zrající pod mazem. Pomalé a omezené okyselení. Dobré prozrávání s výbornou a ne příliš silnou chutí.   Složení: mezofilní kultury

Cena 195,00 Kč (8,30 EUR)

Není skladem

IOTA St. Nectaire - termofilní - kompletní směsempty
IOTA St.Nectaire - termofilní mlékárenská kultura Pro výrobu měkkých a lisovaných nedohřívaných sýrů. Kultura vhodná k přípravě sýru typu Saint Nectaire nebo Reblochon v kombinaci s dalšími

Cena 199,00 Kč (8,47 EUR)

Skladem

KAPPA 1 kompletní směs DL1 na 100l mlékaempty
Určeno pro dohřívané lisované sýry typu Gruyére, ... Složení: 70% S. Thermophilus 20% Lb. Homofermentativ 10% Lct. Mesophilus Doporučené k přímému zaočkování: 100 litrů nepasterovaného mléka 50 litrů

Cena 165,00 Kč (7,02 EUR)

Skladem

KAPPA 2 - kompletní směs DL1 na 100l mlékaempty
Určeno pro dohřívané lisované sýry. Kultura určena pro dohřívané lisované sýry např. typu Abondance, Beaufort, Mimolette. Směs termofilních a mezofilních kultur. Složení: 70% Lb. Thermophilus 15% S.

Cena 165,00 Kč (7,02 EUR)

Skladem

KAPPA 3 - kompletní směs DL1 na 50 - 100 litrů mlékaempty
Kompletní směs mezofilních,ter a propionových bakterií určených pro lisované dohřívané sýry. Používá se pro typické sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkas - malý Gruyére,

Cena 165,00 Kč (7,02 EUR)

Skladem

SIGMA 97 PY - Pyrenejské sýry 250-500 l mlékaempty
Kultura Sigma 97 PY - Pyrenejské sýry Určeno pro tvrdé a polotvrdé sýry, kterým kultura dodává přírodní oranžovou barvu a vynikající aroma, používá se při výrobě tzv. Pyrenejských sýrů Složení: -

Cena 265,00 Kč (11,28 EUR)

Není skladem