Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Nejrozšířenější nabídka kultur od světových výrobců na českém trhu.

Danisco


 

Kultura roku 2018
ALP D 500 l

ALP D na 500 l

 

 

Koření nejen do sýrů.

 

 

 

Sledujte nás i na facebooku



Přátelský e-shop

NOVINKY

arr3Zajímavé odkazywww.domacimlekar.com - České stránky s velkým množstvím velmi užitečných a zajímavých...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena 195,00 Kč (8,30 EUR)
Skladem
Cena 275,00 Kč (11,70 EUR)
Skladem
Cena 250,00 Kč (10,64 EUR)
Skladem

ZBOŽÍ V AKCI

Cena 499,00 Kč (21,23 EUR)
Skladem
Cena 1 800,00 Kč (76,59 EUR)
Skladem
Cena 199,00 Kč (8,47 EUR)
Skladem

KONTAKTY

Vojtěch Toms
Toulovcovo nám. 1163
570 01 Litomyšl
tel: +420 604 446 680
vojtech.toms@gmail.com
IČO: 03730948 DIČ:8605040059

ANKETA

Jakého dopravce preferujete?

Česká pošta 59% Zásilkovna 36% DPD 3% PPL 2%

Mohlo by se hodit:

Facebookové stránky
komunity
lidí
vyrábějící sýry

Výroba sýra

 


Jezdecké potřeby

 

www.domacimlekar.com



Úvod » Kurzy výroby sýrů

Kurzy výroby sýrů

Kurzy jsou vypisovány postupně, podle toho, jak se podaří dohodnout termín.
Sledujte tyto stránky nebo stránky facebooku, kde je na nové kurzy vždy upozorněno.
Jakmile známe konkrétní datum, kurz vypisujeme. Kurzy vypisujeme, když jsme si naprosto jistí datem, nehrozí tak, že by se kurz rušil.

Lze dojednat i individuální kurzy; konzultace s variabilní délkou a konkrétními požadavky.

Pokud kurz darujete někomu blízkému, napište nám do poznámky k objednávce jeho jméno a příjmení, případně e-mailovou adresu, na kterou poté zašleme doplňující informace.

Můžeme také vytvořit dárkový poukaz (platba celého kurzu), aby obdarovaný na kurzu již nic neplatil (mimo ubytování a stravování).

 

Kurzy jsou vypsané na začátek roku 2019. Další termíny budou vypisovány v průběhu roku.

Řadit podle 
Výrobce  

Kurz výroby sýrů - začátečníci Litomyšl 23.-24. března 2019 (záloha)empty
Kurz výroby sýrů - začátečníci a mírně pokročilí - Litomyšl Termín: 23.-24. března 2019 Aktuální počet volných míst 12/16     Kurz je určen pro každého, kdo se chce naučit a sám si vyzkoušet výrobu

Cena 1 800,00 Kč (76,59 EUR)

Skladem

Kurz výroby sýrů - začátečníci Litomyšl 11.-12. května 2019 (záloha)empty
Kurz výroby sýrů - začátečníci a mírně pokročilí - Litomyšl Termín: 11.-12. května 2019 Aktuální počet volných míst 13/16     Kurz je určen pro každého, kdo se chce naučit a sám si vyzkoušet výrobu

Cena 1 800,00 Kč (76,59 EUR)

Skladem

Kurz výroby sýrů - POKROČILÍ - Litomyšl 23. - 24. února 2019 (záloha)empty
Kurz výroby sýrů -  Pokročilí 23. - 24. února 2019 Účast na kurzu je podmíněna absolvovaným kurzem pro začátečníky. Kurz je plně obsazen.   Náplň kurzu: - rychlé opakování: zásady uchování mléka a

Cena 1 800,00 Kč (76,59 EUR)

Skladem
Novinka

Kurz výroby sýrů - začátečníci Litomyšl 12.-13. ledna 2019 (záloha)empty
Kurz výroby sýrů - začátečníci a mírně pokročilí - Litomyšl Termín: 12.-13. ledna 2019 Aktuální počet volných míst 6/16     Kurz je určen pro každého, kdo se chce naučit a sám si vyzkoušet výrobu

Cena 1 800,00 Kč (76,59 EUR)

Skladem

Kurz výroby sýrů - začátečníci Klobouky u Brna 26.-27. ledna 2019 (záloha)empty
Kurz výroby sýrů - začátečníci Klobouky u Brna Termín: 26.-27. ledna 2018 Aktuální počet volných míst: 8/16   Kurz je určen pro každého, kdo se chce naučit a sám si vyzkoušet výrobu sýrů. Zúčastnit

Cena 1 800,00 Kč (76,59 EUR)

Skladem
Novinka

Kurz výroby sýrů - Nečtiny 6.-7. dubna 2018 (záloha)empty
Kurz výroby sýrů - začátečníci - Nečtiny Termín: 6. - 7. dubna 2019 Aktuální volná místa: 10/16   Kurz je určen pro každého, kdo se chce naučit a sám si vyzkoušet výrobu sýrů. Zúčastnit se mohou jak

Cena 1 800,00 Kč (76,59 EUR)

Skladem
Novinka

Kurz výroby sýrů - začátečníci Klobouky u Brna 9. - 10. března 2019 (záloha)empty
  Kurz výroby sýrů - začátečníci Klobouky u Brna Termín: 9.-10.března 2019  Aktuální počet volných míst 16/16   Kurz je určen pro každého, kdo se chce naučit a sám si vyzkoušet výrobu sýrů. Zúčastnit

Cena 1 800,00 Kč (76,59 EUR)

Skladem

Kurz výroby sýrů - POKROČILÍ - Klobouky u Brna 9. - 10. února 2019 (záloha)empty
Kurz výroby sýrů -  Pokročilí 9. - 10. února 2019 Účast na kurzu je podmíněna absolvovaným kurzem pro začátečníky. Aktuální počet volných míst 0/16 Náplň kurzu: - rychlé opakování: zásady uchování

Cena 1 800,00 Kč (76,59 EUR)

Skladem

Uskutečněné kurzy

Září 2018 Litomyšl - Začátečníci a mírně pokročilí (22.-23.9.)

Září 2018 Klobouky u Brna - Začátečníci a mírně pokročilí (8.-9.9.)

Květen 2018 Louny - pokročilí

Duben 2018 Litomyšl - začátečníci a mírně pokročilí (21.-22.4.)

Duben 2018 Litomyšlzačátečníci a mírně pokročílí (7.-8.4.)

Březen 2018 Klobouky u Brna - začátečníci a mírně pokročílí

Březen 2018 Litomyšl - Pokročilí

Únor 2018 Klobouky u Brna - Pokročilí

Leden 2018 - soukromý kurz

Leden 2018 Klobouky u Brna - začátečníci a mírně pokročilí

Leden 2018 Litomyšl - začátečníci a mírně pokročilí

Listopad 2017 Louny - začátečníci a mírně pokročilí

Listopad 2017 Litomyšl - začátečníci a mírně pokročilí

Říjen 2017 Klobouky u Brna - začátečníci a mírně pokročilí

Říjen 2017 Nečtiny - začátečníci a mírně pokročilí

Září 2017 Litomyšl - začátečníci a mírně pokročilí

Září 2017 Klobouky u Brna - začátečníci a mírně pokročilí

Květen 2017 Rodinné centrum Litomyšl - Výroba čerstvého sýru

Květen 2017 Havířov - Začátečníci a mírně pokročilí

Březen 2017 Klobouky u Brna - pokročilí

Březen 2017 Klobouky u Brna - začátečníci a mírně pokročilí

Únor 2017 Litomyšl - začátečníci a mírně pokročilí

Leden 2017 Louny - začátečníci a mírně pokročilí

Listopad 2016 Farma Hamr - začátečníci a mírně pokročilí

Říjen 2016 Litomyšl - začátečníci a mírně pokročilí

Září 2016 Klobouky u Brna - začátečníci a mírně pokročilí

Květen 2016 Hradec Králové - soukromé jednodenní školení

Květen 2016 Litomyšl - začátečníci a mírně pokročilí

Duben 2016 Klobouky u Brna - začátečníci a mírně pokročilí

Březen 2016 Klobouky u Brna - začátečníci a mírně pokročilí

Únor2016 Praha - Netluky - začátečníci a mírně pokročilí

Leden 2016 Litomyšl - začátečníci a mírně pokročilí

Listopad 2015 Praha - začátečníci a mírně pokročilí

Říjen 2015 Klobouky u Brna - začátečníci a mírně pokročilí

Září 2015 Litomyšl - pokročilí

Soutěž o nejdelší sýrovou nit - Litomyšl

Srpen 2015 Litomyšl - začátečníci a mírně pokročilí

Červen 2015 Kladno - školení pro NSEV Čabárna

Květen 2015 Litomyšl - začátečníci a mírně pokročilí

Duben 2015 Litomyšl - začátečníci a mírně pokročilí

Duben 2015 Pardubice - školení pro SMACR

Březen 2015 Klobouky u Brna - začátečníci a mírně pokročilí

Březen 2015 Litomyšl - pokročilí

Únor 2015 - soukromý kurz

Únor 2015 Mírkov/Ústí nad Labem - začátečníci a mírně pokročilí

Leden 2015 Litomyšl - začátečníci a mírně pokročilí

Listopad 2014 Litomyšl - začátečníci a mírně pokročilí

Září 2014 Litomyšl - pokročilí

Říjen 2014 Litomyšl - začátečníci a mírně pokročilí

Červenec 2014 Svojanov - začátečníci a mírně pokročilí

Červen 2014 Svojanov - začátečníci a mírně pokročilí