- Úvod
- Mlékárenské kultury
- KAPPA 1 kompletní směs DL1 na 100l mléka
KAPPA 1 kompletní směs DL1 na 100l mléka

- Kompletní specifikace
- KAPPA 1 kompletní směs DL1 na 100l mlékaSkladem 16 ks165 Kč136,36 Kč bez DPH
Určeno pro dohřívané lisované sýry typu Gruyére, ...
Složení:
- 60% Streptococcus thermophilus
- 30% Lactobacillus delbrueckii et helveticus
- 10% Lactococcus lactis
Doporučené k přímému zaočkování:
- 100 litrů nepasterovaného mléka
- 50 litrů pasterovaného mléka
Z osobních zkušeností jsou kultury velmi silné a doporučené dávkování tak lze zdvojnásobit.
Vhodná teplota zaočkování 32°C. Zrání v mléku 30 - 60 minut.
Alergeny: Mléko
Váha kultury:2,92g
Váha prázdné ampule:2,69g
Váha celková: 5,61g
Skladování:
- V mrazáku při -18 °C.
- V lednici při méně než +4 °C.
- Minimální trvanlivost 18 měsíců od data výroby při -18°C.