- Úvod
- Literatura
- Zápisník domácího mlékaře
Zápisník domácího mlékaře

- Kompletní specifikace
- Související zboží2
- Zápisník domácího mlékařeSkladem > 20 ks60 Kč54,55 Kč bez DPH
Každému z nás se stalo, že vyrobil sýr, ale neměl zaznamenánu jeho výrobu a nemohl takovou výrobu zopakovat. Zápisník Domácího mlékaře je zde připraven přesně pro tuto příležitost.
V zápisníku nalezneme především provozní listy pro výrobu sýrů, které zabírají největší část sešitu. Na začátku sešitu dále nalezneme dvoustranu pro zaznamenání výroby kysaných mléčných výrobků (jogurt, kefír, acidofilní mléko).
V sešitě nechybí ani prostor pro zaznemenání stavu kultur, syřidel a forem, které máme doma k dispozici. Díky postupnému zaznamenávání odebírání kultur budeme díky zápisníku vždy vědět, na kolik litrů mléka ještě zbývá kultury v mrazáku. Vždy budeme vědět, jakou sílu má syřidlo, které používáme a stejně tak si můžeme zaznamenat značkou nebo číslem formy, které používáme a jejich počet.
Zápisník je vytvořen v sešitovém provedení.