Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-20 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu po ČR ZDARMA
Novinky
15.03.2020
Opatření během koronaviru.
Vážení zákazníci, přinášíme informace o provozu našeho e-shopu během nařízených opatřeních vládou ČR: Česká pošta - Bez omezení. Zásilkovna - Bez... číst celé
29.09.2016
Zajímavé odkazy
www.domacimlekar.com - České stránky s velkým množstvím velmi užitečných a zajímavých informací.   www.fromagesdechevre.com - Stránky zaměřené na ko... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

Nejrozšířenější nabídka kultur od světových výrobců na českém trhu.

Danisco


 

Sledujte nás i na facebooku



Přátelský e-shop

  1. Úvod
  2. Zpracování masa
  3. Startovací kultura SafePro® B-LC-007 50g/135 kg masa

Startovací kultura SafePro® B-LC-007 50g/135 kg masa

SafePro® B-LC-007 - Startovací kultura Masná startovací kultura řady SafePro® speciálně vyvinutá pro použití v různých výrobcích. Tyto kultury pomáhaj... celý popis
Dostupnost
Skladem 2 ks
383 Kč
316,53 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:ZM2
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

SafePro® B-LC-007 - Startovací kultura

Masná startovací kultura řady SafePro® speciálně vyvinutá pro použití v různých výrobcích. Tyto kultury pomáhají rozvíjet pozitivní ekosystém, který zlepší bezpečnost potravin a potenciálně prodlouží trvanlivost.

• Ideální pro domácí použití
• Rychlé okyselení
• Zabraňuje rozvoji patogenních mikroorganismů

SafePro® B-LC-007 je masná kultura pro výrobu fermentovaných uzenin s rychlým okyselením. Tato kultura zajišťuje spolehlivé okyselení, silný vývoj chuti, dobrou stálou barvu a má silné antagonistické vlastnosti proti Listeria monocytogenes. Kvasinky přispívají k rozvoji chuti.

Pro domácí výrobu nemá tato startovací kultura konkurenci, a její výhody znají už i velcí výrobci, kteří si pochvalují texturu, tvrdost salámu i při nižším vysušení a zejména velkou bezpečnost a stabilitu výroby, která jim vrací finanční náklady na kultury.

Použití:

Kultura je vhodná pro všechny fermentované klobásy s krátkou dobou výroby. Konečné pH může být regulováno úpravou přidaného množství fermentovatelných cukrů.

Návod k použití a aplikace:
Obsah sáčku se přidává během mletí nebo míchání, spolu s dalšími suchými přísadami, aby se zajistilo homogenního rozložení. Celý sáček vystačí na 135 kg masa.

Obsah balení: 50 g (na 135 kg masa)

Skladování:
Při -17 °C
Krátkodobé nedodržení doporučovaných skladovacích teplot (např. při přepravě), nemá zásadní vliv na aktivitu kultury.

Složení:
Debaryomyces hansenii
Lactobacillus sakei
Pediococcus acidilactici
Pediococcus pentosaceus
Staphylococcus carnosus
Staphylococcus xylosus

Sacharóza
Síran manganičitý - (používá se jako pomocná látka pro zpracování, jak je definována v nařízení (ES) č. 1333/2008, a jako taková nevyžaduje prohlášení o potravinách podle nařízení o informacích o potravinách spotřebitelům)

Kultura je dodávána v lyofilizovaném stavu - mrazem vysušený prášek.

Zboží zařazeno v kategoriích

 

Nejčtenější články

Kde nás najdete?

Toulovcovo náměstí 1163 - 2. patro

Litomyšl      570 01

Potřebujete poradit?
Logo
Kancelář e-shopu: +420 604 253 024 (po-pá 8-14h)
Vojtěch Toms
Vojtěch Toms
(Po-Ne, 8-20 hod)
© 2015-2020 Vojtěch Toms
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.