Novinky
29.09.2016
Zajímavé odkazy
www.domacimlekar.com - České stránky s velkým množstvím velmi užitečných a zajímavých informací.
www.fromagesdechevre.com - Stránky zaměřené na ko...
číst celé
- Úvod
- Mlékárenské kultury
- KAPPA 4 - kompletní směs DL1 na 500l mléka
KAPPA 4 - kompletní směs DL1 na 500l mléka

Podobné produkty
cena od
260 Kč
cena od
214,88 Kč
bez DPH
cena od
260 Kč
cena od
214,88 Kč
bez DPH
Skladem
11 ks
- Kompletní specifikace
- KAPPA 4 - kompletní směs DL1 na 500l mlékaNení skladem185 Kč152,89 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Kultura je používána pro dohřívané i vysokodohřívané, lisované tvrdé sýry, např. typu Comté a Beaufort. Používá se pro výrobu klasického českého Jadelu s použítím dalších termofilních kultur (Delta, STI-12).
Složení: -Lactobacillus Helveticus + Lactis
Lactobacillus Helveticus zabraňuje hořkosti sýrů (např. čedar).
Kulturu je možno použít samostatně nebo s termofilní kulturou DELTA případně s propionovou bakterií pro vytvoření ok v sýru.
Doporučené k přímému zaočkování:
- 500 litrů mléka
Alergeny: Mléko
Váha kultury:3,45g
Váha prázdné ampule:2,69g
Váha celková: 6,14g
Skladování:
- V mrazáku při -18 °C.
- V lednici při méně než +4 °C.
- Minimální trvanlivost 18 měsíců od data výroby při -18°C.
Zboží zařazeno v kategoriích