- Úvod
- Mlékárenské kultury
- Termofilní kultura TCC-3 tažené sýry
Termofilní kultura TCC-3 tažené sýry

- Kompletní specifikace
- Ke stažení
- Související zboží1
- Termofilní kultura TCC-3 tažené sýrySkladem > 20 kscena od 242 Kčcena od 200 Kč bez DPH
Termofilní kultura TCC-3
Kultura TCC-3 je určena pro výrobu pařených sýrů (např. Mozzarella a sýrů na pizzu) a sýrů s dohřívanou sýřeninou.
Kultura TCC-3 je v lyofilizovaném (mrazem vysušeném) stavu.
Vhodná k přímému zaočkování do mléka.
K zaočkování 500l mléka.
Doporučená teplota pro optimální zrání 35-45°C.
Forma: Granule
Vyvarujte se vnikání vlhkosti.
Složení:
- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Váha kultury:8,4 g
Váha prázdného sáčku:8,8 g
Váha celková: 17,2 g
Alergen: Mléko
Skladování:
- V mrazáku při -18 °C.
- Minimální trvanlivost 24 měsíců od data výroby při -18°C.
Kysací křivka
tcc3