Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-14 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu po ČR ZDARMA
  1. Úvod
  2. Mlékárenské kultury
  3. Termofilní kultura TCC-3 tažené sýry

Termofilní kultura TCC-3 tažené sýry

Termofilní kultura TCC-3   Kultura TCC-3 je určena pro výrobu pařených sýrů (např. Mozzarella a sýrů na pizzu) a sýrů s dohřívanou sýřeninou. Kultura ... celý popis
Dostupnost
Skladem > 20 ks
Velikost balení
cena od 242 Kč
od 200 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:CHR21
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Termofilní kultura TCC-3

 

Kultura TCC-3 je určena pro výrobu pařených sýrů (např. Mozzarella a sýrů na pizzu) a sýrů s dohřívanou sýřeninou.

Kultura TCC-3 je v lyofilizovaném (mrazem vysušeném) stavu.

Vhodná k přímému zaočkování do mléka.

K zaočkování 500l mléka.

Doporučená teplota pro optimální zrání 35-45°C.

Forma: Granule

Vyvarujte se vnikání vlhkosti.

Složení:

  • Streptococcus thermophilus
  • Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus

 

Váha kultury:8,4 g

Váha prázdného sáčku:8,8 g

Váha celková: 17,2 g

 

Alergen: Mléko

Skladování:

  • V mrazáku při -18 °C.
  • Minimální trvanlivost 24 měsíců od data výroby při -18°C.

Kysací křivka

tcc3

Ke stažení

 

Nejčtenější články

Kde nás najdete?

Toulovcovo náměstí 1163 - 2. patro

Litomyšl      570 01

Potřebujete poradit?
Logo
Kancelář e-shopu: +420 604 253 024 (Po-Pá 8-14h)
Vojtěch Toms
Vojtěch Toms
(Po-Pá, 8-14 hod)
© 2015-2020 Vojtěch Toms
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz