Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-14 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu po ČR ZDARMA
  1. Úvod
  2. Mlékárenské kultury
  3. Směsná kultura RSF-736

Směsná kultura RSF-736

Směsná kultura obsahující mezofilní a termofilní homofermentativní (čistě okyselující - netvoří plyny) kmeny RSF-736 rezistentní vůči fágům (virus nap... celý popis
Dostupnost
Není skladem
Velikost balení
5 029 Kč
4 156,20 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:CHR15b
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Směsná kultura obsahující mezofilní a termofilní homofermentativní (čistě okyselující - netvoří plyny) kmeny RSF-736 rezistentní vůči fágům (virus napadající bakteriální buňky).

Kultura RSF-736 je určena pro výrobu sýrů s uzavřenou strukturou (Čedar, Feta, Cottage, Raclette, Cheschire, Colby, MontereyJack, Munster, Fontal, Saint Paulin,...) a čerstvých sýrů.

RSF-736 je v lyofilizovaném (mrazem vysušeném) stavu.

Vhodná k přímému zaočkování do mléka.

K zaočkování 1000l mléka.

Forma: Granule

Vyvarujte se vnikání vlhkosti.

Složení:

  • Lactobacillus helveticus
  • Lactococcus lactis subsp. cremoris
  • Lactococcus lactis subsp. lactis
  • Streptococcus thermophilus

Obsahuje laktózu.

 

Váha kultury: 11,65 g

Váha prázdného sáčku: 8,8 g

Váha celková: 20,45 g

 

Alergen: Mléko

Skladování:

  • V mrazáku při -18 °C.
  • Minimální trvanlivost 24 měsíců od data výroby při -18°C.

Ilustrační foto

Kysací křivka


Ke stažení

 

Nejčtenější články

Kde nás najdete?

Toulovcovo náměstí 1163 - 2. patro

Litomyšl      570 01

Potřebujete poradit?
Logo
Kancelář e-shopu: +420 604 253 024 (Po-Pá 8-14h)
Vojtěch Toms
Vojtěch Toms
(Po-Pá, 8-14 hod)
© 2015-2020 Vojtěch Toms
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz