- Úvod
- Mlékárenské kultury
- Směsná kultura RSF-736
Směsná kultura RSF-736

- Kompletní specifikace
- Ke stažení
- Související zboží1
- Směsná kultura RSF-736Není skladem5 029 Kč4 156,20 Kč bez DPH
Směsná kultura obsahující mezofilní a termofilní homofermentativní (čistě okyselující - netvoří plyny) kmeny RSF-736 rezistentní vůči fágům (virus napadající bakteriální buňky).
Kultura RSF-736 je určena pro výrobu sýrů s uzavřenou strukturou (Čedar, Feta, Cottage, Raclette, Cheschire, Colby, MontereyJack, Munster, Fontal, Saint Paulin,...) a čerstvých sýrů.
RSF-736 je v lyofilizovaném (mrazem vysušeném) stavu.
Vhodná k přímému zaočkování do mléka.
K zaočkování 1000l mléka.
Forma: Granule
Vyvarujte se vnikání vlhkosti.
Složení:
- Lactobacillus helveticus
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Streptococcus thermophilus
Obsahuje laktózu.
Váha kultury: 11,65 g
Váha prázdného sáčku: 8,8 g
Váha celková: 20,45 g
Alergen: Mléko
Skladování:
- V mrazáku při -18 °C.
- Minimální trvanlivost 24 měsíců od data výroby při -18°C.
Ilustrační foto
Kysací křivka