- Úvod
- Zpracování masa
- SafePro® Flora Italia LC (Fermentované klobásy) 25g/100 kg masa
SafePro® Flora Italia LC (Fermentované klobásy) 25g/100 kg masa

- Kompletní specifikace
- Ke stažení
- SafePro® Flora Italia LC (Fermentované klobásy) 25g/100 kg masaSkladem > 20 ks224 Kč185,12 Kč bez DPH
SafePro® Flora ltalia LC
Popis
Tato kultura je vhodná pro rychle fermentované klobásy a salámy. Podpoří stabilní vybarvení výrobku a vývoj středomořského aroma.
Hodnotu konečného pH lze ovlivnit úpravou množství přidaných zkvasitelných cukrů.
Složení kultury:
Lactobacillus sakei
Pediococcus acidilactici
Staphylococcus carnosus
Dávkování:
25 g na 100 kg
Návod k použití:
Obsah sáčku nebo jeho poměrnou část přidejte spolu s ostatními suchými ingrediencemi na začátku
výrobního procesu během mletí, sekání nebo mísení suroviny.
Možnosti využití:
SafePro® Flora ltalia LC má rozhodující vliv na okyselení výrobku a podporuje jeho vybarvení a rozvoj chuti. Tato kultura pomáhá potlačit růst Listeria monocytogenes.
Obsah balení:
25 g (na 100 kg masa)
Skladování:
Při -17 °C
Krátkodobé nedodržení doporučovaných skladovacích teplot (např. při přepravě), nemá zásadní vliv na aktivitu kultury.
Složení:
Sacharóza, Kultura, Síran manganatý
Technické informace:
Kultura je dodávána v lyofilizovaném stavu - mrazem vysušený prášek.
Foto: V.H.