Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-20 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu po ČR ZDARMA
  1. Úvod
  2. Mlékárenské kultury
  3. Probiotická termofilní kultura ABT-1

Probiotická termofilní kultura ABT-1

Pro výrobu probiotického jogurtového mléka

Probiotická termofilní kultura ABT-1 na 250 l Termofilní kultura mléčného kysání. Obsahuje probiotické kmeny BB-12® a LA-5®. Použití:Přídavkem této ku... celý popis
Dostupnost
Skladem 17 ks
Velikost balení
Cena bez DPH
298,35 Kč
361 Kč
ks
Číslo produktu:CHR16a
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Probiotická termofilní kultura ABT-1 na 250 l

Termofilní kultura mléčného kysání. Obsahuje probiotické kmeny BB-12® a LA-5®.

Použití:
Přídavkem této kultury do mléka získáte zakysané mléko s pevným tělem, jemnou chutí a minimální post-acidifikací.
Kultura ABT-1 je vhodná pro jogurt a jogurtový nápoj.

 

ABT-1 je v lyofilizovaném (mrazem vysušeném) stavu.

Vhodná k přímému zaočkování do mléka.

K zaočkování 250l mléka.

Forma: Granule

Vyvarujte se vnikání vlhkosti.

 

Složení kultury:

Bifidobacterium

Lactobacillus acidophilus

Streptococcus thermophilus

 

Váha kultury: 17,2g

Váha prázdného sáčku: 8,8g

Váha celková: 26g

 

 

 

Kysací křivka

Podmínky fermentace:

Plnotučné mléko zahřejeme na 85°C a necháme 30 minut v klidu. (Výrobce doporučuje pro lepší viskozitu přídavek sušeného odstředěného mléka v poměru 2% z objemu mléka pro výrobu). Poté mléko zchladíme na očkovací teplotu 40-43°C. Přidáme startovací kulturu ABT-1 a necháme kultivovat při této teplotě 6-10 hodin. Poté uložíme do chladícího boxu (4-6°C) a necháme alespoň 12 hodin odpočívat.

 
Ilustrační foto
Ke stažení

 

Nejčtenější články

Kde nás najdete?

Toulovcovo náměstí 1163 - 2. patro

Litomyšl      570 01

Potřebujete poradit?
Logo
Kancelář e-shopu: +420 604 253 024
Vojtěch Toms
Vojtěch Toms
(Po-Ne, 8-20 hod)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© 2015-2019 Vojtěch Toms
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.