- Úvod
- Mlékárenské kultury
- Mezofilní kultura CHN-19
Mezofilní kultura CHN-19

- Kompletní specifikace
- Ke stažení
- Související zboží1
- Mezofilní kultura CHN-19Není skladem7 109 Kč5 875,21 Kč bez DPH
Mezofilní aromatická kultura CHN-19, vytvářející aroma a CO2.
Kultura CHN-19 je určena pro výrobu tvarohu, čerstvých sýrů a tvrdých sýrů s malým množstvím ok (typu Gouda, Eidam, Leerdamer,...)
CHN-19 je v lyofilizovaném (mrazem vysušeném) stavu.
Vhodná k přímému zaočkování do mléka.
K zaočkování 500l mléka.
Forma: Granule
Vyvarujte se vnikání vlhkosti.
Složení:
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Leuconostoc
Váha kultury:12,6g
Váha prázdného sáčku:8,8g
Váha celková: 21,4g
Alergen: Mléko
Skladování:
- V mrazáku při -18 °C.
- Minimální trvanlivost 24 měsíců od data výroby při -18°C.
Kysací křivka