Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-14 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu po ČR ZDARMA
  1. Úvod
  2. Mlékárenské kultury
  3. LAMBDA 12 - termofilní jogurtová kozí mléko DL1

LAMBDA 12 - termofilní jogurtová kozí mléko DL1

LAMBDA 12 - termofilní kultura určená k přímému zaočkování do mléka. Při přípravě jogurtu je možné ji použít také k přípravě matečního zákysu. Typické... celý popis
Dostupnost
Skladem 1 ks
175 Kč
144,63 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:CQ053
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • LAMBDA 12 - termofilní jogurtová kozí mléko DL1
    LAMBDA 12 - termofilní jogurtová kozí mléko DL1
    Skladem 1 ks
    175 Kč
    144,63 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

LAMBDA 12 - termofilní kultura určená k přímému zaočkování do mléka. Při přípravě jogurtu je možné ji použít také k přípravě matečního zákysu.

Typické pro LAMBDA 12: Příznivé kmeny pro výrobu jogurtu a jogurtových nápojů z kozího mléka.

Pro výrobu měkkých a tvrdých sýrů.

Chuť a konzistence jogurtu je závislá především na teplotě a délce zrání. Tím ovlivníte přípravu jogurtu a můžete tak najít vhodný způsob přípravy, který vyhovuje Vašim požadavkům.

Optimální teplota mléka při zaočkování:

  • sýry   - 30 až 37°C
  • jogurt - 42 až 45°C.

Složení:

  • 20 % Lactobacillus Bulgaricus (LB)
  • 80 % Streptococcus Thermophilus (ST)

Kultury jsou velmi účinné, dle osobních zkušeností je často možné dávkování snížit až na polovinu. Přílišná dávka kultury nebo dlouhé zrání může negativně ovlivnit výsledek produktu.

dávkování:

  • K přímému zaočkování 20 litrů mléka na jogurt (možnost 5x přeočkovat vyrobeným jogurtem)
  • K přímému zaočkování 100 litrů pasterovaného mléka nebo 200 litrů nepasterovaného mléka pro výrobu sýrů.

 

Chraňte před vniknutím vlhkosti.

Alergeny: Mléko

 

Váha kultury:3,75g

Váha prázdné ampule:2,69g

Váha celková: 6,44g

Skladování:

  • V mrazáku při -18 °C.
  • V lednici při méně než +4 °C.
  • Minimální trvanlivost 18 měsíců od data výroby při -18°C.

 

Nejčtenější články

Kde nás najdete?

Toulovcovo náměstí 1163 - 2. patro

Litomyšl      570 01

Potřebujete poradit?
Logo
Kancelář e-shopu: +420 604 253 024 (Po-Pá 8-14h)
Vojtěch Toms
Vojtěch Toms
(Po-Pá, 8-14 hod)
© 2015-2020 Vojtěch Toms
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz