Novinky
31.01.2019
E-shop v novém kabátu
1.2. jsme změnili vzhled a zlepšili přehlednost a funkčnost e-shopu, podle nejmodernějších možností. Přejeme příjemné nakupování.
číst celé
29.09.2016
Zajímavé odkazy
www.domacimlekar.com - České stránky s velkým množstvím velmi užitečných a zajímavých informací.
www.fromagesdechevre.com - Stránky zaměřené na ko...
číst celé
- Úvod
- Mlékárenské kultury
- Kefírová kultura Milcom
Kefírová kultura Milcom

- Kompletní specifikace
- Kefírová kultura MilcomSkladem 9 ks44,55 Kč36,82 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Sušená kefírová kultura určena pro přímé zaočkování do 1 l mléka.
Při dodržování správných hygienických podmínek lze docílit až 10-ti násobného přeočkování.
Balení: sáček 5g
Návod k použití při zpracování 1 litru mléka:
Mléko (1 litr) se pasteruje při 95°C po dobu 2 - 3 minut, zchladí se na kultivační teplotu a zaočkuje se jedním balením sušené kultury a dobře se rozmíchá.
Kultivuje se při 23°C po dobu 20 - 24 hodin nebo při 30°C po dobu 16 - 18 hodin. Při kultivaci za vyšší teploty má kefír výraznější chuť.
Po kultivaci se kefír uloží do chladničky na min. 24 hodin. K pití je nejvhodnější kefír 48 hodin starý.
Zboží zařazeno v kategoriích
Hlídání ceny
Chci být informován:
Hlídání nastaveno
Budeme vás informovat e-mailem.