- Úvod
- Mlékárenské kultury
- KAPPA 3 - kompletní směs
KAPPA 3 - kompletní směs

- Kompletní specifikace
- KAPPA 3 - kompletní směsSkladem > 20 ks165 Kč136,36 Kč bez DPH
Kompletní směs mezofilních,termofilních a propionových bakterií určených pro lisované dohřívané sýry.
Používá se pro typické sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkas - malý Gruyére, Emmentál, Jarlsberg, Lerdammer.
Složení:
- 15% Streptococcus thermophilus
- 65% Lactobacillus delbrueckii et helveticus
- 20% Propionibacterium
Alergeny: Mléko
Balení DL1:
- 100 litrů nepasterovaného mléka
- 50 litrů pasterovaného mléka
Váha kultury:3,06g
Váha prázdné ampule:2,69g
Váha celková: 5,75g
Balení DL3,5:
- 300 litrů nepasterovaného mléka
- 150 litrů pasterovaného mléka
Váha kultury:9,34 g
Váha prázdné ampule:9,36 g
Váha celková: 18,7 g
Skladování:
- V mrazáku při -18 °C.
- V lednici při méně než +4 °C.
- Minimální trvanlivost 18 měsíců od data výroby při -18°C.