Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-14 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu po ČR ZDARMA
  1. Úvod
  2. Mlékárenské kultury
  3. Jogurtová kultura Yo-Flex L903

Jogurtová kultura Yo-Flex L903

Termofilní jogurtová kultura Yo-Flex L903.   Kultura Yo-Flex L903 je určena pro výrobu jogurtů s velmi jemnou chutí, vysokou viskozitou a velmi nízkým... celý popis
Dostupnost
Skladem 14 ks
Velikost balení
cena od 260 Kč
od 214,88 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:CHR12
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Termofilní jogurtová kultura Yo-Flex L903.

 

Kultura Yo-Flex L903 je určena pro výrobu jogurtů s velmi jemnou chutí, vysokou viskozitou a velmi nízkým dokysáváním.

Yo-Flex L903 je v lyofilizovaném (mrazem vysušeném) stavu.

Vhodná k přímému zaočkování do mléka.

K zaočkování 250l mléka.

Forma: Granule

Vyvarujte se vnikání vlhkosti.

Složení:

  • Streptococcus thermophilus
  • Lactobacillus delbrueckii subsp.  bulgaricus

 

Váha kultury:14,8g

Váha prázdného sáčku:8,8g

Váha celková: 23,6g

 

Alergen: Mléko

Skladování:

  • V mrazáku při -18 °C.
  • Minimální trvanlivost 24 měsíců od data výroby při -18°C.

Kysací křivka

Podmínky fermentace:

Plnotučné mléko zahřejeme na 85°C a necháme 30 minut v klidu. (Výrobce doporučuje pro lepší viskozitu přídavek sušeného odstředěného mléka v poměru 2% z objemu mléka pro výrobu). Poté mléko zchladíme na očkovací teplotu 45-43°C. Přidáme startovací kulturu Yo-Flex L903 a necháme kultivovat při této teplotě 6-10 hodin. Poté uložíme do chladícího boxu (4-6°C) a necháme alespoň 12 hodin odpočívat.

 
Ke stažení

 

Nejčtenější články

Kde nás najdete?

Toulovcovo náměstí 1163 - 2. patro

Litomyšl      570 01

Potřebujete poradit?
Logo
Kancelář e-shopu: +420 604 253 024 (Po-Pá 8-14h)
Vojtěch Toms
Vojtěch Toms
(Po-Pá, 8-14 hod)
© 2015-2020 Vojtěch Toms
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz