Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-20 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999,00 Kč a máte dopravu po ČR ZDARMA
  1. Úvod
  2. Mlékárenské kultury
  3. Jogurtová kultura Yo-Flex L812 na 250 l

Jogurtová kultura Yo-Flex L812 na 250 l

Termofilní jogurtová kultura Yo-Flex L812. Kultura Yo-Flex L812 je určena pro výrobu jogurtů s velmi jemnou chutí, vysokou viskozitou a velmi nízkým ... celý popis
Dostupnost
Skladem > 20 ks
Cena bez DPH
206,61 Kč
250,00 Kč
ks
Číslo produktu:CHR10
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Termofilní jogurtová kultura Yo-Flex L812.


Kultura Yo-Flex L812 je určena pro výrobu jogurtů s velmi jemnou chutí, vysokou viskozitou a velmi nízkým dokysáváním.

YF-L812 je v lyofilizovaném (mrazem vysušeném) stavu.

Vhodná k přímému zaočkování do mléka.

K zaočkování 250l mléka.

Forma: Granule

Vyvarujte se vnikání vlhkosti.

Složení:

  • Streptococcus thermophilus
  • Lactobacillus delbrueckii subsp.  bulgaricus

 

Váha kultury:11,8g

Váha prázdného sáčku:8,8g

Váha celková: 20,6g

 

 

 

Kysací křivka

Podmínky fermentace:

Plnotučné mléko zahřejeme na 85°C a necháme 30 minut v klidu při této teplotě. (Výrobce doporučuje pro lepší viskozitu přídavek sušeného odstředěného mléka v poměru 2% z objemu mléka pro výrobu). Poté mléko zchladíme na očkovací teplotu 43-41 °C. Přidáme startovací kulturu Yo-Flex L812 a necháme kultivovat při této teplotě 4-6 hodin. Poté uložíme do chladícího boxu (4-6°C) a necháme alespoň 12 hodin odpočívat.


Ke stažení

 

Kde nás najdete?

Toulovcovo náměstí 1163 - 2. patro

Litomyšl      570 01

Potřebujete poradit?
Logo
Kancelář e-shopu: +420 604 253 024
Vojtěch Toms
Vojtěch Toms
(Po-Ne, 8-20 hod)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© 2015-2019 Vojtěch Toms
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.