Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Nejrozšířenější nabídka kultur od světových výrobců na českém trhu.

Danisco


 

Kultura roku 2018
ALP D 500 l

ALP D na 500 l

 

 

Koření nejen do sýrů.

 

 

 

 

Sledujte nás i na facebooku



Přátelský e-shop


Úvod » Mlékárenské kultury » Jogurtová kultura Yo-Flex L812 na 250 l


        

Jogurtová kultura Yo-Flex L812 na 250 l

Skladem

 

Číslo produktu: CHR10
Cena bez DPH: 206,61 Kč (8,79 EUR)
Cena s DPH (21 %):
250,00 Kč (10,64 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Informace o produktu:

Termofilní jogurtová kultura Yo-Flex L812.


Kultura Yo-Flex L812 je určena pro výrobu jogurtů s velmi jemnou chutí, vysokou viskozitou a velmi nízkým dokysáváním.

YF-L812 je v lyofilizovaném (mrazem vysušeném) stavu.

Vhodná k přímému zaočkování do mléka.

K zaočkování 250l mléka.

Forma: Granule

Vyvarujte se vnikání vlhkosti.

Složení:

  • Streptococcus thermophilus
  • Lactobacillus delbrueckii subsp.  bulgaricus

 

Váha kultury:11,8g

Váha prázdného sáčku:8,8g

Váha celková: 20,6g

 

 

 

Kysací křivka

Podmínky fermentace:

Plnotučné mléko zahřejeme na 85°C a necháme 30 minut v klidu při této teplotě. (Výrobce doporučuje pro lepší viskozitu přídavek sušeného odstředěného mléka v poměru 2% z objemu mléka pro výrobu). Poté mléko zchladíme na očkovací teplotu 43-41 °C. Přidáme startovací kulturu Yo-Flex L812 a necháme kultivovat při této teplotě 4-6 hodin. Poté uložíme do chladícího boxu (4-6°C) a necháme alespoň 12 hodin odpočívat.


Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: Opište text z obrázku: *
captcha