Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-20 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu po ČR ZDARMA
Novinky
15.03.2020
Opatření během koronaviru.
Vážení zákazníci, přinášíme informace o provozu našeho e-shopu během nařízených opatřeních vládou ČR: Česká pošta - Bez omezení. Zásilkovna - Bez... číst celé
29.09.2016
Zajímavé odkazy
www.domacimlekar.com - České stránky s velkým množstvím velmi užitečných a zajímavých informací.   www.fromagesdechevre.com - Stránky zaměřené na ko... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

Nejrozšířenější nabídka kultur od světových výrobců na českém trhu.

Danisco


 

Sledujte nás i na facebooku



Přátelský e-shop

  1. Úvod
  2. Mlékárenské kultury
  3. Ets. Coquard - Francie
  4. IOTA FF - Ochranná okyselující kultura

IOTA FF - Ochranná okyselující kultura

Prodloužení trvanlivosti čerstvých sýrů.

Iota FF  Ochranná okyselující kultura proti plísním a kvasinkám.   Ochranná okyselující kultura Iota FF je přímo určena k očkování mléka bez nutnosti ... celý popis
Dostupnost
Skladem 2 ks
Velikost balení
445 Kč
367,77 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:CQ105
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • IOTA FF - Ochranná okyselující kultura
    IOTA FF - Ochranná okyselující kultura
    Skladem 2 ks
    445 Kč
    367,77 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Iota FF 

Ochranná okyselující kultura proti plísním a kvasinkám.

 

Ochranná okyselující kultura Iota FF je přímo určena k očkování mléka bez nutnosti přidávat další kultury.

Je vhodná pro prodloužení trvanlivosti čerstvých měkkých a poloměkkých sýrů. Ideální pro parná léta a převoz sýrů na farmářské trhy, kde není zajištěna stálá teplota.

Kultura je také vhodná do mléka, které nemá dostatečnou bakteriální čistotu (např. špatné ustájení a krmivo zvířat, nečisté dojení a manipulace s mlékem).

Složení: 
Lactococcus cremoris
Lactococcus lactis
Lactococcus diacetilactis
Lactobacillus plantarum
Leuconostoc cremoris
Lactobacillus rhamnosus

Použití: čerstvé a smetanové sýry.

Optimální teplota zrání mléka:
Syrové mléko: 19-22°C
Pasterované mléko: 22-26°C

Dávkování DL1:
200 litrů nepasterovaného mléka
100 litrů pasterovaného mléka

 

Dávkování DL3,5:
700 litrů nepasterovaného mléka

350 litrů pasterovaného mléka

Při zpracování nižšího počtu litrů mléka odebereme poměrnou část z ampulky a aplikujeme na povrch zahřátého mléka dle technologie výroby.

 

 

Nejčtenější články

Kde nás najdete?

Toulovcovo náměstí 1163 - 2. patro

Litomyšl      570 01

Potřebujete poradit?
Logo
Kancelář e-shopu: +420 604 253 024 (po-pá 8-14h)
Vojtěch Toms
Vojtěch Toms
(Po-Ne, 8-20 hod)
© 2015-2020 Vojtěch Toms
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.