- Úvod
- Mlékárenské kultury
- BETA - mezofilní kultura
BETA - mezofilní kultura

- Kompletní specifikace
- BETA - mezofilní kulturaSkladem > 20 ks175 Kč144,63 Kč bez DPH
BETA - mezofilní mlékárenská kultura určená k přímému zaočkování do mléka.
Očkovací kultura pro výrobu měkkých sýrů, tvarohu a sýrů s uzavřenou texturou - bez ok (Morbier).
Složení:(100% homofermentativní)
Lactococcus cremoris a Lactococcus lactis
Okyselující aktivita: silná
Ideální teplota kultivace: 22-37 °C
Minimální doba zrání v mléce: 30 minut
Alergeny: Mléko
Velikost balení-DL1 – Výrobce ets. Coquard uvádí použití na 100 litrů pasterovaného mléka a 200 litrů nepasterovaného mléka.
Váha kultury:2,01g
Váha prázdné ampule:2,69g
Váha celková: 4,7g
velikost balení-DL3,5 – Výrobce ets. Coquard uvádí použití na 350 litrů pasterovaného mléka a 700 litrů nepasterovaného mléka.
Váha kultury:13,61 g
Váha prázdné ampule:9,36g
Váha celková: 22,97g
Skladování:
- V mrazáku při -18 °C.
- V lednici při méně než +4 °C.
- Minimální trvanlivost 18 měsíců od data výroby při -18°C.