Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-20 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu po ČR ZDARMA
  1. Úvod
  2. Literatura
  3. Výroba sýrů - Václav Kněz 1956

Výroba sýrů - Václav Kněz 1956

Prakticky psaná kniha určená jako učební a technologická pomůcka pro sýraře. V knize se dočtete: Vývoj našeho sýrařství Požadavky na jakost mléka Výr... celý popis
Dostupnost
Není skladem
2 550 Kč
2 318,18 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Prakticky psaná kniha určená jako učební a technologická pomůcka pro sýraře.

V knize se dočtete:

  • Vývoj našeho sýrařství
  • Požadavky na jakost mléka
  • Výroba sladkých sýrů pomocí syřidla
  • Sýření mléka
  • Zpracování sýřeniny
  • Solení sýrů
  • Zrání sýrů
  • Změny při výrobě a zrání sýrů
  • Technologické postupy jednotlivých druhů sýrů
    • čerstvé sýry
    • sýry zrající pod mazem
    • sýry zrající v chladu
    • plísňové sýry
    • tvrdé sýry s tvorbou ok v těstě
    • sýry s mletou sýřeninou
    • sýry z ovčího mléka (Brynza, oštěpek, parenica)
    • kyselé sýry (měkký a tvrdý tvaroh, tvarůžky, gervais)
    • tavené sýry
  • Balení sýrů
  • Čištění a desinfekce sýráren
  • Vady sýrů
  • Kontrola výroby
  • Zužitkování syrovátky

Kniha obsahuje 284 stran a 74 obrázků

Kniha antikvariátního typy ve velmi dobrém stavu.

Zboží zařazeno v kategoriích

 

Nejčtenější články

Kde nás najdete?

Toulovcovo náměstí 1163 - 2. patro

Litomyšl      570 01

Potřebujete poradit?
Logo
Kancelář e-shopu: +420 604 253 024 (po-pá 8-14h)
Vojtěch Toms
Vojtěch Toms
(Po-Ne, 8-20 hod)
© 2015-2020 Vojtěch Toms
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.