Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Nejrozšířenější nabídka kultur od světových výrobců na českém trhu.

Danisco


 

Kultura roku 2018
ALP D 500 l

ALP D na 500 l

 

 

Koření nejen do sýrů.

 

 

 

 

Sledujte nás i na facebooku



Přátelský e-shop


Úvod » Mlékárenské kultury » Termofilní kultura LH-B02 - Lactobacillus Helveticus na 500 l


        

Termofilní kultura LH-B02 - Lactobacillus Helveticus na 500 l

Skladem

 

Číslo produktu: CHR22
Cena bez DPH: 214,88 Kč (9,14 EUR)
Cena s DPH (21 %):
260,00 Kč (11,06 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Informace o produktu:

Termofilní mlékárenská kultura LH-B02 - Lactobacillus Helveticus

 

Kultura se používá pro výrobu švýcarských a italských sýrů typu emmentál, parmazán, pecorino a tažených sýrů.

 

Zrajícím sýrům dodává oříškovou chuť a zabraňuje hořkosti.

 

Kultura může být použiva samostatně nebo ve spojení s kmeny Streptococcus thermophilus a Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus (např. YoFlex L-903)

 

Forma: granule

 

Složení: Lactobacillus Helveticus

Určeno pro přímé zaočkování do mléka.

 

K zaočkování 500 litrů mléka.

 

Váha kultury:5,8g

Váha prázdného sáčku:8,8g

Váha celková: 14,6g

 

Kysací křivka



 


Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: Opište text z obrázku: *
captcha