Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-20 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu po ČR ZDARMA
  1. Úvod
  2. Mlékárenské kultury
  3. Termofilní kultura LH-B02 - Lactobacillus Helveticus na 500 l

Termofilní kultura LH-B02 - Lactobacillus Helveticus na 500 l

Termofilní mlékárenská kultura LH-B02 - Lactobacillus Helveticus   Kultura se používá pro výrobu švýcarských a italských sýrů typu emmentál, parmazán,... celý popis
Dostupnost
Skladem > 20 ks
Cena bez DPH
214,88 Kč
260 Kč
ks
Číslo produktu:CHR22
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Termofilní mlékárenská kultura LH-B02 - Lactobacillus Helveticus

 

Kultura se používá pro výrobu švýcarských a italských sýrů typu emmentál, parmazán, pecorino a tažených sýrů.

 

Zrajícím sýrům dodává oříškovou chuť a zabraňuje hořkosti.

 

Kultura může být použiva samostatně nebo ve spojení s kmeny Streptococcus thermophilus a Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus (např. YoFlex L-903)

 

Forma: granule

 

Složení: Lactobacillus Helveticus

Určeno pro přímé zaočkování do mléka.

 

K zaočkování 500 litrů mléka.

 

Váha kultury:5,8g

Váha prázdného sáčku:8,8g

Váha celková: 14,6g

 

Kysací křivka



 


Ke stažení

 

Kde nás najdete?

Toulovcovo náměstí 1163 - 2. patro

Litomyšl      570 01

Potřebujete poradit?
Logo
Kancelář e-shopu: +420 604 253 024
Vojtěch Toms
Vojtěch Toms
(Po-Ne, 8-20 hod)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© 2015-2019 Vojtěch Toms
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.