Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Nejrozšířenější nabídka kultur od světových výrobců na českém trhu.

Danisco


 

Kultura roku 2018
ALP D 500 l

ALP D na 500 l

 

 

Koření nejen do sýrů.

 

 

 

 

Sledujte nás i na facebooku



Přátelský e-shop


Úvod » Kurzy výroby sýrů » Kurz výroby sýrů - začátečníci Klobouky u Brna 8.-9. září 2018 (záloha)


        

Kurz výroby sýrů - začátečníci Klobouky u Brna 8.-9. září 2018 (záloha)

Cena kurzu 2600 Kč - Více info v textu

Novinka

Není skladem

 

Číslo produktu: 188
Cena bez DPH: 1 322,31 Kč (56,26 EUR)
Cena s DPH (21 %):
1 600,00 Kč (68,08 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

Informace o produktu:

 

Kurz výroby sýrů - začátečníci Klobouky u Brna

Termín: 8.-9. září 2018 

Aktuální počet volných míst 0/16

Kurz je nyní plně obsazen a místa nelze navyšovat.

 

Kurz je určen pro každého, kdo se chce naučit a sám si vyzkoušet výrobu sýrů. Zúčastnit se mohou jak úplní začátečníci, tak mírně pokročilí.

 

Náplň kurzu:

  • historie výroby tvarohu a prvních sýrů
  • mléka od různých hospodářských zvířat a vhodnost ke zpracování na mléčné produkty
  • úprava mléka, jeho uchování a ošetřování
  • vliv pasterace mléka při výrobě sýrů.
  • vliv potravy a prostředí dojnic na kvalitu mléka
  • dělení sýrů
  • základní pravidla výroby sýrů
  • očkování, rozdělení a práce s mlékárenskými kulturami
  • teploty očkování a sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání, solení
  • základní pravidla pro zrání sýrů

- vyrobíme různé druhy sýrů, abyste viděli a „osahali si" jejich technologickou výrobu

- budeme vyrábět jogurt, tvaroh, čerstvý sýr, korbáčky, jadel, parenici, oštěpek, sýr vhodný na grilovaní - halloumi a polotvrdý lisovaný sýr s krátkou dobou zrání - Jack

- dostanete skripta se základními recepty

- předání know-how

- rozdělení do čtyř skupin, kdy každá skupina bude vyrábět svoje vlastní sýry, pod dohledem lektora.

Cena kurzu: 2600Kč

Zálohová platba přes e-shop: 1600Kč - peníze by měly být připsané do 5 dnů od přijetí fakturačních údajů objednávky kurzu. Pokud byste měli problém se splatností, požádejte o delší splatnost. V opačném případě se může stát, že bude objednávka stornována a případné došlé peníze po splatnosti vráceny zpět na stejné číslo účtu objednavatele, jelikož místo může být po stornu prodané náhradníkům.

Doplatek v hotovosti před zahájením kurzu: 1000Kč

 

Pro objednání kurzu zadejte "kurz výroby sýrů" nebo "osobní odběr" (poštou se nic neposílá, potvrzení o přijetí zálohy zasíláme e-mailem) a "platba převodem předem". Při objednání kurzu se doporučujeme zároveň registrovat v e-shopu.

 

Místo konání a doporučené ubytování:

Motel Podkova
Polní 802
691 72 Klobouky u Brna

Mapa: ZDE

V případě zájmu o ubytování si zarezervujte ubytování co nejdříve na tel.: 519 419 129 nebo 603 542 227. Pokud si budete chtít rezervovat místo na spaní, uvědomte prosím obsluhu, že se budete účastnit sýrařského kurzu. Vzhledem ke kapacitě objektu, prosím, počítejte s tím, že nebude možné, aby měl každý svůj pokoj. Je tedy možné, že na pokoji budete s někým z kurzu.

 

Ubytování ani stravování není zahrnuto v ceně kurzu.

 

Doba konání:

Sobota 9:00 - 20:00

Neděle 9:00 - 16:00

 

S hodinovou přestávkou na oběd přizpůsobenou technologií sýrů a organizací kurzu. 

V případě jakýchkoliv nejasností mě kontaktujte.

 

Stornování kurzu z mojí strany:

Pokud nebude kurz naplněn na minimální účast 8 osob, vyhrazuji si právo nejpozději 5 dní před začátkem kurzu termín stornovat. Veškeré zaplacené zálohy zašlu zpět na Váš účet, pokud se nedohodneme jinak (převod na jiný termín apod.). Děkuji za pochopení. Aktuální počet přihlášených můžete sledovat na e-shopu.

 

Storno poplatky:
(Kolik Vám bude vráceno, když se z kurzu odhlásíte)
Více než 30 dní - 100 %
29 - 14 dní - 75 %
13 - 7 dní - 50 %
6 a méně dní - 0 %

 

Pozn: Storno poplatky slouží k pokrytí nákladů spojených s organizací kurzu a jsou nevratné. Záloha je přenosná na náhradního účastníka. Pokud se z jakéhokoliv důvodu nebudete moci zúčastnit, neprodleně mě kontaktujte, abychom situaci mohli vyřešit k oboustranné spokojenosti.

 

Cca týden před kurzem rozesílám e-mailem doplňující informace. 

 

 

Na tento produkt nelze uplatňovat slevy.

 

Kurz výroby sýrů -  Pokročilí 18. - 19.9.2015

 

Kurz je primárně určen pro absolventy předchozích kurzů pro začátečníky.

 

Náplň kurzu:

- rychlé opakování:

  • zásady uchování mléka a jeho ošetřování
  • základní pravidla a principy výroby sýrů
  • očkování a práce s kulturami, teploty, sýření, krájení, dohřívání, prokysávání

- podrobnější problematika ošetřování a zrání (tvorba kůrky, omývání, voskování, nátěry, teplota, vlhkost, škůdci)

- vyrobíme různé druhy sýrů, abyste viděli a „osahali si" jejich technologickou výrobu

- budeme se zabývat sýry typu Gouda, Reblochon, Morbier, Mimolette, Munster a dalších i podle vašeho přání

- orientace v mlékárenských kulturách a formách, zásady při jejich výběru

- dostanete skripta doplněná o základní recepty připravená právě pro tento kurz

 

  • Pracovat budeme s kravským mlékem
  • prakticky budeme stále něco vyrábět, abychom si vyzkoušeli co nejvíce receptů a byl tak i prostor na Vaše dotazy
  • pomoc při výrobě konkrétních druhů sýrů
  • problematika zrání a ošetřování konkrétních druhů sýrů.
  • předání know-how
  • rozdělení do tří skupin, kdy každá skupina bude vyrábět svoje vlastní sýry, pod dohledem lektora.

Cena kurzu: 2000Kč

Zálohová platba přes e-shop: 1000Kč - peníze musí být připsané do 5 dnů od schválení objednávky. V opačném případě bude objednávka stornována a případné došlé peníze po splatnosti vráceny zpět na stejné číslo účtu objednavatele.

Doplatek v hotovosti před zahájením kurzu: 1000Kč

 

Místo konání a doporučené ubytování:

Agropension U Háje
Nedošín 62
570 01 Litomyšl

GPS_ 49°52'54.42''N, 16°16'29.092''E

Web: www.agropension.cz

mapa

 

Ubytování ani stravování není zahrnuto v ceně kurzu.

 

Doba konání:

Sobota 9:00 - 19:00

Neděle 9:00 - 16:00

 

S hodinovou přestávkou na oběd přizpůsobenou technologií sýrů a organizací kurzu. 

V případě jakýchkoliv nejasností mě kontaktujte.

Stornování kurzu z mojí strany:

Pokud nebude workshop naplněn na minimální účast 8 osob, vyhrazuji si právo nejpozději 5 dní před začátkem workshopu termín stornovat. Veškeré zaplacené zálohy zašlu zpět na Váš účet, pokud se nedohodneme jinak (převod na jiný termín apod.). Děkuji za pochopení.

 

 

 

 

Pozn: Záloha je až na individuální výjimky nevratná a slouží k pokrytí nákladů spojených s organizací workshopu. Je přenosná na náhradního účastníka. Pokud se z jakéhokoliv důvodu nebudete moci zúčastnit, neprodleně mě kontaktujte, abychom situaci mohli vyřešit k oboustranné spokojenosti.

Vrácení storno poplatků vypovězené přihlášenými v období:

Více než 1 měsíc - 100%
14 dní až 1 měsíc - 50%
7-14 dní - 25%
Méně než 7 dní - 0%

 

 

 

Kurz výroby sýrů - začátečníci 1. - 2.8.2015

 

Kurz již proběhl.

 

 

Kurz je určen pro každého, kdo se chce naučit a sám si vyzkoušet výrobu sýrů. Zúčastnit se mohou jak úplní začátečníci, tak mírně pokročilí.

 

Náplň kurzu:

  • historie výroby tvarohu a prvních sýrů
  • mléka od různých hospodářských zvířat a vhodnost ke zpracování na mléčné produkty
  • úprava mléka, jeho uchování a ošetřování
  • vliv pasterace mléka při výrobě sýrů.
  • vliv potravy a prostředí dojnic na kvalitu mléka
  • dělení sýrů
  • základní pravidla výroby sýrů
  • očkování, rozdělení a práce s mlékárenskými kulturami
  • teploty očkování a sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání, solení
  • základní pravidla pro zrání sýrů

- vyrobíme různé druhy sýrů, abyste viděli a „osahali si" jejich technologickou výrobu

- budeme vyrábět jogurt, tvaroh, čerstvý sýr, korbáčky, jadel, parenici, oštěpek, sýr vhodný pro letní grilovaní - halloumi a polotvrdý lisovaný sýr s krátkou dobou zrání - Jack

- dostanete skripta se základními recepty

- předání know-how

- rozdělení do tří skupin, kdy každá skupina bude vyrábět svoje vlastní sýry, pod dohledem lektora.

Cena kurzu: 2000Kč

Zálohová platba přes e-shop: 1000Kč - peníze musí být připsané do 5 dnů od schválení objednávky. V opačném případě bude objednávka stornována a případné došlé peníze po splatnosti vráceny zpět na stejné číslo účtu objednavatele.

Doplatek v hotovosti před zahájením kurzu: 1000Kč

 

Místo konání a doporučené ubytování:

Agropension U Háje
Nedošín 62
570 01 Litomyšl

GPS_ 49°52'54.42''N, 16°16'29.092''E

Web: http://www.agropension.cz/

mapa

V případě zájmu o ubytování si zarezervujte ubytování co nejdříve, jelikož se jedná o malý penzion s omezenou kapacitou ubytování a v sezóně může být plně obsazen. Pokud si budete chtít rezervovat pokoj, sdělte majitelce, že se budete účastnit sýrařského kurzu. Na penzionu je rezervovaný apartmán přímo pro účastníky kurzu. Pokud byste pokoj naplnili, můžete mít cenu pokoje za přijatelnou částku. Ubytování lze domluvit až na místě, ale rezervace je potřeba.

Ubytování ani stravování není zahrnuto v ceně kurzu.

 

Doba konání:

Sobota 9:00 - 19:00

Neděle 9:00 - 16:00

 

S hodinovou přestávkou na oběd přizpůsobenou technologií sýrů a organizací kurzu. 

V případě jakýchkoliv nejasností mě kontaktujte.

Stornování kurzu z mojí strany:

Pokud nebude kurz naplněn na minimální účast 8 osob, vyhrazuji si právo nejpozději 5 dní před začátkem kurzu termín stornovat. Veškeré zaplacené zálohy zašlu zpět na Váš účet, pokud se nedohodneme jinak (převod na jiný termín apod.). Děkuji za pochopení.

 

 

 

 

 

Pozn: Záloha je až na individuální výjimky nevratná a slouží k pokrytí nákladů spojených s organizací workshopu. Je přenosná na náhradního účastníka. Pokud se z jakéhokoliv důvodu nebudete moci zúčastnit, neprodleně mě kontaktujte, abychom situaci mohli vyřešit k oboustranné spokojenosti.

 

Vrácení storno poplatků vypovězené přihlášenými v období:

Více než 30 dní - 100%
29 až 14 dní - 50%
13 až 7 dní - 25%
6 a méně dní - 0%

 

Na tento produkt nelze uplatňovat slevy.

 

Kurz výroby sýrů -  Pokročilí 18. - 19.9.2015

 

Kurz je primárně určen pro absolventy předchozích kurzů pro začátečníky.

 

Náplň kurzu:

- rychlé opakování:

  • zásady uchování mléka a jeho ošetřování
  • základní pravidla a principy výroby sýrů
  • očkování a práce s kulturami, teploty, sýření, krájení, dohřívání, prokysávání

- podrobnější problematika ošetřování a zrání (tvorba kůrky, omývání, voskování, nátěry, teplota, vlhkost, škůdci)

- vyrobíme různé druhy sýrů, abyste viděli a „osahali si" jejich technologickou výrobu

- budeme se zabývat sýry typu Gouda, Reblochon, Morbier, Mimolette, Munster a dalších i podle vašeho přání

- orientace v mlékárenských kulturách a formách, zásady při jejich výběru

- dostanete skripta doplněná o základní recepty připravená právě pro tento kurz

 

  • Pracovat budeme s kravským mlékem
  • prakticky budeme stále něco vyrábět, abychom si vyzkoušeli co nejvíce receptů a byl tak i prostor na Vaše dotazy
  • pomoc při výrobě konkrétních druhů sýrů
  • problematika zrání a ošetřování konkrétních druhů sýrů.
  • předání know-how
  • rozdělení do tří skupin, kdy každá skupina bude vyrábět svoje vlastní sýry, pod dohledem lektora.

Cena kurzu: 2000Kč

Zálohová platba přes e-shop: 1000Kč - peníze musí být připsané do 5 dnů od schválení objednávky. V opačném případě bude objednávka stornována a případné došlé peníze po splatnosti vráceny zpět na stejné číslo účtu objednavatele.

Doplatek v hotovosti před zahájením kurzu: 1000Kč

 

Místo konání a doporučené ubytování:

Agropension U Háje
Nedošín 62
570 01 Litomyšl

GPS_ 49°52'54.42''N, 16°16'29.092''E

Web: www.agropension.cz

mapa

 

Ubytování ani stravování není zahrnuto v ceně kurzu.

 

Doba konání:

Sobota 9:00 - 19:00

Neděle 9:00 - 16:00

 

S hodinovou přestávkou na oběd přizpůsobenou technologií sýrů a organizací kurzu. 

V případě jakýchkoliv nejasností mě kontaktujte.

Stornování kurzu z mojí strany:

Pokud nebude workshop naplněn na minimální účast 8 osob, vyhrazuji si právo nejpozději 5 dní před začátkem workshopu termín stornovat. Veškeré zaplacené zálohy zašlu zpět na Váš účet, pokud se nedohodneme jinak (převod na jiný termín apod.). Děkuji za pochopení.

 

 

 

 

Pozn: Záloha je až na individuální výjimky nevratná a slouží k pokrytí nákladů spojených s organizací workshopu. Je přenosná na náhradního účastníka. Pokud se z jakéhokoliv důvodu nebudete moci zúčastnit, neprodleně mě kontaktujte, abychom situaci mohli vyřešit k oboustranné spokojenosti.

Vrácení storno poplatků vypovězené přihlášenými v období:

Více než 1 měsíc - 100%
14 dní až 1 měsíc - 50%
7-14 dní - 25%
Méně než 7 dní - 0%

 

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: Opište text z obrázku: *
captcha