Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu po ČR ZDARMA
Novinky
15.03.2020
Opatření během koronaviru.
Vážení zákazníci, přinášíme informace o provozu našeho e-shopu během nařízených opatřeních vládou ČR: Česká pošta - Bez omezení. Zásilkovna - Bez... číst celé
29.09.2016
Zajímavé odkazy
www.domacimlekar.com - České stránky s velkým množstvím velmi užitečných a zajímavých informací.   www.fromagesdechevre.com - Stránky zaměřené na ko... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

Nejrozšířenější nabídka kultur od světových výrobců na českém trhu.

Danisco


 

Sledujte nás i na facebooku



Přátelský e-shop

  1. Úvod
  2. Kurzy výroby sýrů
  3. Kurz výroby sýrů - POKROČILÍ - Klobouky u Brna 4. - 5. dubna 2020 (záloha)

Kurz výroby sýrů - POKROČILÍ - Klobouky u Brna 4. - 5. dubna 2020 (záloha)

Cena kurzu 2900 Kč - Více info v textu

Kurz výroby sýrů -  Pokročilí 4. - 5. dubna 2020   Účast na kurzu je podmíněna absolvovaným kurzem pro začátečníky. Náplň kurzu: - rychlé opakování: ... celý popis
Dostupnost
Skladem > 20 ks
1 900 Kč
1 570,25 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:165
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • Kurz výroby sýrů - POKROČILÍ - Klobouky u Brna 4. - 5. dubna 2020 (záloha)
    Kurz výroby sýrů - POKROČILÍ - Klobouky u Brna 4. - 5. dubna 2020 (záloha)
    Skladem > 20 ks
    1 900 Kč
    1 570,25 Kč bez DPH
Kompletní specifikace

Kurz výroby sýrů -  Pokročilí 4. - 5. dubna 2020

 

Účast na kurzu je podmíněna absolvovaným kurzem pro začátečníky.

Náplň kurzu:

- rychlé opakování:

  • zásady uchování mléka a jeho ošetřování
  • základní pravidla a principy výroby sýrů
  • očkování a práce s kulturami, teploty, sýření, krájení, dohřívání, prokysávání

- podrobnější problematika ošetřování a zrání (tvorba kůrky, omývání, plísně, voskování, nátěry, teplota, vlhkost, škůdci)

- vyrobíme různé druhy sýrů, abyste viděli a „osahali si" jejich technologickou výrobu

- budeme se zabývat sýry typu Gouda, Reblochon, Morbier, Mimolette, Munster a dalších podle vašeho přání - po zaplacení kurzu mi můžete napsat o jaký typ sýra byste měli zájem a já ho podle možností přidám do osnov.

- orientace v mlékárenských kulturách a formách, zásady při jejich výběru

- dostanete skripta doplněná o základní recepty připravená právě pro tento kurz

 

  • Pracovat budeme s kravským mlékem
  • prakticky budeme stále něco vyrábět, abychom si vyzkoušeli co nejvíce receptů a byl tak i prostor na Vaše dotazy
  • pomoc při výrobě konkrétních druhů sýrů
  • problematika zrání a ošetřování konkrétních druhů sýrů.
  • předání know-how
  • rozdělení do tří až čtyř skupin, kdy každá skupina bude vyrábět svoje vlastní sýry, pod dohledem lektora.

Cena kurzu: 2900Kč

Zálohová platba přes e-shop: 1900Kč - peníze by měly být připsané do 5 dnů od přijetí fakturačních údajů objednávky kurzu. Pokud byste měli problém se splatností, požádejte o delší splatnost. V opačném případě se může stát, že bude objednávka stornována a případné došlé peníze po splatnosti vráceny zpět na stejné číslo účtu objednavatele, jelikož místo může být po stornu prodané náhradníkům.

Doplatek 1000 Kč v hotovosti na místě, před zahájením kurzu.

 

Pro objednání kurzu zadejte "Kurz výroby sýrůnebo osobní odběr" (poštou se nic neposílá, potvrzení o přijetí zálohy zasíláme e-mailem) a "platba převodem předem".

Do poznámky k objednávce napište datum a místo začátečnického kurzu, kterého jste se účastnili.

 

Místo konání a doporučené ubytování:

Motel Podkova
Polní 802
691 72 Klobouky u Brna

Mapa: ZDE

V případě zájmu o ubytování si zarezervujte ubytování co nejdříve na tel.: 519 419 129 nebo 603 542 227. Pokud si budete chtít rezervovat místo na spaní, uvědomte prosím obsluhu, že se budete účastnit sýrařského kurzu. Vzhledem ke kapacitě objektu, prosím, počítejte s tím, že nebude možné, aby měl každý svůj pokoj. Je tedy možné, že na pokoji budete s někým z kurzu.

 

Ubytování ani stravování není zahrnuto v ceně kurzu.

 

Doba konání:

Sobota 9:00 - 20:00

Neděle 9:00 - 16:00

 

S hodinovou přestávkou na oběd přizpůsobenou technologií sýrů a organizací kurzu. 

 

V případě jakýchkoliv nejasností mě kontaktujte.

 

Stornování kurzu z mojí strany:

Pokud nebude kurz naplněn na minimální účast 8 osob, vyhrazuji si právo nejpozději 5 dní před začátkem kurzu termín stornovat. Veškeré zaplacené zálohy zašlu zpět na Váš účet, pokud se nedohodneme jinak (převod na jiný termín apod.). Děkuji za pochopení. Aktuální počet přihlášených můžete sledovat na e-shopu.

 

Storno poplatky:

(Kolik Vám bude vráceno, když se z kurzu odhlásíte)

Více než 30 dní - 100 %
29 až 14 dní - 75 %
13 až 7 dní - 50 %
6 a méně dní - 0 %

Pozn: Storno poplatky (viz výše) jsou nevratné a slouží k pokrytí nákladů spojených s organizací kurzu. Pokud se z jakéhokoliv důvodu nebudete moci zúčastnit, neprodleně mě kontaktujte, abychom situaci mohli vyřešit k oboustranné spokojenosti. Je možné, že se podaří najít místo Vás náhradníka i v posledních dnech před kurzem a vy tak nepřijdete o storno poplatek.

 

Cca týden před kurzem rozesílám e-mailem doplňující informace.

 

 

Na tento produkt nelze uplatňovat slevy.

 

 

 

 

  • Pozn: Záloha je až na individuální výjimky nevratná a slouží k pokrytí nákladů spojených s organizací workshopu. Je přenosná na náhradního účastníka. Pokud se z jakéhokoliv důvodu nebudete moci zúčastnit, neprodleně mě kontaktujte, abychom situaci mohli vyřešit k oboustranné spokojenosti.
Zboží zařazeno v kategoriích

 

Nejčtenější články

Kde nás najdete?

Toulovcovo náměstí 1163 - 2. patro

Litomyšl      570 01

Potřebujete poradit?
Logo
Kancelář e-shopu: +420 604 253 024 (po-pá 8-14h)
Vojtěch Toms
Vojtěch Toms
(Po-Ne, 8-20 hod)
© 2015-2020 Vojtěch Toms
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.