Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-20 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu po ČR ZDARMA
Novinky
15.03.2020
Opatření během koronaviru.
Vážení zákazníci, přinášíme informace o provozu našeho e-shopu během nařízených opatřeních vládou ČR: Česká pošta - Bez omezení. Zásilkovna - Bez... číst celé
29.09.2016
Zajímavé odkazy
www.domacimlekar.com - České stránky s velkým množstvím velmi užitečných a zajímavých informací.   www.fromagesdechevre.com - Stránky zaměřené na ko... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

Nejrozšířenější nabídka kultur od světových výrobců na českém trhu.

Danisco


 

Sledujte nás i na facebooku



Přátelský e-shop

  1. Úvod
  2. Mlékárenské kultury
  3. Jogurtová kultura Yo-Flex L812 LIMITOVANÁ EDICE

Jogurtová kultura Yo-Flex L812 LIMITOVANÁ EDICE

Termofilní jogurtová kultura Yo-Flex L812.   Kultura Yo-Flex L812 je určena pro výrobu jogurtů s velmi jemnou chutí, vysokou viskozitou a velmi nízkým... celý popis
Dostupnost
Skladem > 20 ks
Velikost balení
89 Kč
73,55 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:CHR10a
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Termofilní jogurtová kultura Yo-Flex L812.

 

Kultura Yo-Flex L812 je určena pro výrobu jogurtů s velmi jemnou chutí, vysokou viskozitou a velmi nízkým dokysáváním.

YF-L812 je v lyofilizovaném (mrazem vysušeném) stavu.

Vhodná k přímému zaočkování do mléka.

K zaočkování 25l (5 U) nebo 250l mléka (50 U).

Forma: Granule

Vyvarujte se vnikání vlhkosti.

Složení:

  • Streptococcus thermophilus
  • Lactobacillus delbrueckii subsp.  bulgaricus

 

50 U

Váha kultury:11,8g

Váha prázdného sáčku:8,8g

Váha celková: 20,6g

 

 

 

Kysací křivka

Podmínky fermentace:

Plnotučné mléko zahřejeme na 85°C a necháme 30 minut v klidu při této teplotě. (Výrobce doporučuje pro lepší viskozitu přídavek sušeného odstředěného mléka v poměru 2% z objemu mléka pro výrobu). Poté mléko zchladíme na očkovací teplotu 43-41 °C. Přidáme startovací kulturu Yo-Flex L812 a necháme kultivovat při této teplotě 4-6 hodin. Poté uložíme do chladícího boxu (4-6°C) a necháme alespoň 12 hodin odpočívat.

 
Ke stažení

 

Nejčtenější články

Kde nás najdete?

Toulovcovo náměstí 1163 - 2. patro

Litomyšl      570 01

Potřebujete poradit?
Logo
Kancelář e-shopu: +420 604 253 024 (po-pá 8-14h)
Vojtěch Toms
Vojtěch Toms
(Po-Ne, 8-20 hod)
© 2015-2020 Vojtěch Toms
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.