Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Nejrozšířenější nabídka kultur od světových výrobců na českém trhu.

Danisco

 



 

Kultura roku 2018
ALP D 500 l

ALP D na 500 l

 

 

Koření nejen do sýrů.

 

 


Sledujte nás i na facebooku



Úvod » Literatura » Chemie mléka a mléčných výrobků - Otakar Laxa 1944


        

Chemie mléka a mléčných výrobků - Otakar Laxa 1944

Skladem

 

Číslo produktu: 168
Cena bez DPH: 726,36 Kč (30,91 EUR)
Cena s DPH (10 %):
799,00 Kč (34,00 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Informace o produktu:

Chemie mléka a mléčných výrobků

napsal

PROF. DR. OTAKAR LAXA

 

 

V knize se dočtete o složení a vlastnostech mléka a mléčných výrobků.

 

Zajímavé čtení o mléce z chemického hlediska pro ty, kteří chtějí vědět vše o procesech, které jsou přímo závislé na správné a kvalitní výrobě sýrů a ostatních mléčných produktů.

 

rok vydání: 1944

počet stran: 254

 

Stav knihy dobrý. Bez výrazného poškození.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: Opište text z obrázku: *
captcha