Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-14 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu po ČR ZDARMA
  1. Úvod
  2. Zpracování masa
  3. Bactoferm® T-SPX 25g/100 kg masa

Bactoferm® T-SPX 25g/100 kg masa

Bactoferm® T-SPX PopisBactoferm® T-SPX je kultura pro výrobu tradičních fermentovaných klobás a salámů středomořského typu. Tato kultura poskytuje mír... celý popis
Dostupnost
Skladem > 20 ks
195 Kč
161,16 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:ZM3
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Bactoferm® T-SPX

Popis
Bactoferm® T-SPX je kultura pro výrobu tradičních fermentovaných klobás a salámů středomořského typu. Tato kultura poskytuje mírný stupeň okyselení a příjemnou vyváženou chuť a vybarvení výrobku.

Složení kultury:
Pediococcus pentosaceus
Staphylococcus xylosus

Dávkování:
25 g na 100 kg

Návod k použití:
Obsah sáčku nebo jeho poměrnou část přidejte spolu s ostatními suchými ingrediencemi na začátku
výrobního procesu během mletí, sekání nebo mísení suroviny.

Možnosti využití:
Masná kultura řady Bactoferm® speciálně vyvinutá pro použití v různých výrobcích.
Tato kultury pomáhají rozvíjet pozitivní ekosystém, který zlepší bezpečnost potravin a potenciálně prodlouží trvanlivost.

Obsah balení:
25 g (na 100 kg masa)

Skladování:
Při -17 °C
Krátkodobé nedodržení doporučovaných skladovacích teplot (např. při přepravě), nemá zásadní vliv na aktivitu kultury.

Složení:
Sacharóza, kultura

Technické informace:

Kultura je dodávána v lyofilizovaném stavu - mrazem vysušený prášek.

Ilustrační foto. 

Ke stažení
Zboží zařazeno v kategoriích

 

Nejčtenější články

Kde nás najdete?

Toulovcovo náměstí 1163 - 2. patro

Litomyšl      570 01

Potřebujete poradit?
Logo
Kancelář e-shopu: +420 604 253 024 (Po-Pá 8-14h)
Vojtěch Toms
Vojtěch Toms
(Po-Pá, 8-14 hod)
© 2015-2020 Vojtěch Toms
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz