- Úvod
- Zpracování masa
- Bactoferm® T-SPX 25g/100 kg masa
Bactoferm® T-SPX 25g/100 kg masa
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Ke stažení
- Bactoferm® T-SPX 25g/100 kg masaSkladem > 20 ks195 Kč161,16 Kč bez DPH
Bactoferm® T-SPX
Popis
Bactoferm® T-SPX je kultura pro výrobu tradičních fermentovaných klobás a salámů středomořského typu. Tato kultura poskytuje mírný stupeň okyselení a příjemnou vyváženou chuť a vybarvení výrobku.
Složení kultury:
Pediococcus pentosaceus
Staphylococcus xylosus
Dávkování:
25 g na 100 kg
Návod k použití:
Obsah sáčku nebo jeho poměrnou část přidejte spolu s ostatními suchými ingrediencemi na začátku
výrobního procesu během mletí, sekání nebo mísení suroviny.
Možnosti využití:
Masná kultura řady Bactoferm® speciálně vyvinutá pro použití v různých výrobcích.
Tato kultury pomáhají rozvíjet pozitivní ekosystém, který zlepší bezpečnost potravin a potenciálně prodlouží trvanlivost.
Obsah balení:
25 g (na 100 kg masa)
Skladování:
Při -17 °C
Krátkodobé nedodržení doporučovaných skladovacích teplot (např. při přepravě), nemá zásadní vliv na aktivitu kultury.
Složení:
Sacharóza, kultura
Co je Sacharóza?
Síran manganičitý - (používá se jako pomocná látka pro zpracování, jak je definována v nařízení (ES) č. 1333/2008, a jako taková nevyžaduje prohlášení o potravinách podle nařízení o informacích o potravinách spotřebitelům)
Technické informace:
Kultura je dodávána v lyofilizovaném stavu - mrazem vysušený prášek.