Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Nejrozšířenější nabídka kultur od světových výrobců na českém trhu.

Danisco


 

Kultura roku 2018
ALP D 500 l

ALP D na 500 l

 

 

Koření nejen do sýrů.

 

 

 

 

Sledujte nás i na facebooku



Přátelský e-shop


Úvod » Ostatní vybavení pro sýraře » Afilact Fluid - Lysozym tekutý 1l - Proti pozdnímu duření sýrů


        

Afilact Fluid - Lysozym tekutý 1l - Proti pozdnímu duření sýrů

Použití na 10.000 litrů mléka

Akce

Není skladem

 

Číslo produktu: OS031
Cena bez DPH: 969,42 Kč (41,25 EUR)
Cena s DPH (21 %):
1 173,00 Kč (49,91 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

Informace o produktu:

Lysozym (lyzozym) je enzym, který se vyskytuje ve vaječném bílku. Díky schopnosti narušovat bakteriální stěnu má silné antibakteriální účinky. Označení pochází z řeckého slova lysis(rozpouštění).

Odborně řečeno je to enzym katalyzující rozklad polysacharidových řetězců v buněčných stěnách bakterií, což může vést až k rozpadu buňky.

Enzym je aktivní při pH 6-9. Nejvyšší aktivita iontů je při pH 6,2 (iontová síla 0,02 - 0,1 M).

Lysozym působí i proti Escherichia coli a Listeria monocytogenes

Lysozym má antibakteriální účinky především proti grampozitivním bakteriím, jako jsou např. rody Bacillus, Clostridium, Listeria, Streptococcus nebo Lactococcus.

Dávkování: 1-1,5 ml na 10 litrů mléka

Balení: 1 l

Skladování: 6-8°C

Alergeny: Vejce

 

Aplikace: Požadované množství lysozymu řádně vmíchejte do mléka před přidáním mlékárenských kultur.

 

Ilustrační foto

Lysozym (lyzozym) je enzym, který se vyskytuje ve vaječném bílku. Díky schopnosti narušovat bakteriální stěnu má silné antibakteriální účinky. Označení pochází z řeckého slovalysis(rozpouštění).

Odborně řečeno je to enzym katalyzující rozklad polysacharidových řetězců v buněčných stěnách bakterií, což může vést až k rozpadu buňky.

Enzym je aktivní při pH 6-9. Nejvyšší aktivita iontů je při pH 6,2 (iontová síla 0,02 - 0,1 M).

Lysozym působí i proti Escherichia coli a Listeria monocytogenes

Lysozym má antibakteriální účinky především proti grampozitivním bakteriím, jako jsou např. rody Bacillus, Clostridium, Listeria, Streptococcus nebo Lactococcus.

Dávkování: 2-4 ml na 10 litrů mléka

Balení: 100 ml

Skladování: 6-8°C

Minimální trvanlivost: 12/2017

Alergeny: Vejce

 

Aplikace: Požadované množství lysozymu řádně vmíchejte do mléka před přidáním mlékárenských kultur.

 

Ilustrační foto

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: Opište text z obrázku: *
captcha